Workshop uitbenen van varkensham

Vorig jaar heeft Koen Glorie de kavel van Slagerij van der Meer gekocht op de Vitesse '22 veiling. Afgelopen dinsdagavond kwamen Koen en zijn genodigden de varkensbil uitbenen, afvliezen en werd er worst gemaakt. Een super gezellige avond en er werd veel vakkennis opgedaan door de heren.



Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa 11.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Portobello's gevuld met kip en camembert
Een verrassende toevoeging aan de maaltijd, maar ook als tussendoortje erg lekker! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget 3 4 portobello s met kip en camembert
bereidingstijd 25 min