Vleeswaren

Onze vleeswaren zijn diverse malen bekroond.
75% van onze vleeswaren komt uit eigen worstmakerij.

Door constant de allerbeste en verse grondstoffen te gebruiken, kunnen wij hoogstaande producten maken van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast snijden wij wij al ons vlees nog zelf uit, waardoor wij een zeer gevarieerd aanbod vleeswaren kunnen maken.

Onze specialiteiten zijn natuurlijk onze gelderse rookworst, runderrookworst, lichtgezouten rookvlees, gekookte worst, leverworst en grillworst.
Maar er is nog veel meer. Zo maken wij ook veel vleeswaren uit de grill.

  • Gebraden gehakt
  • Provençaals gebraad
  • Gebraden kalfsfricandeau
  • Roasted rib
  • Provençaalse runderrollade
  • Gevulde rollade met lever
  • Grillham
  • Entrecôte rollade

Ook producten van vroeger zijn bij ons nog steeds verkrijgbaar.
Wat dacht u van gekookte ossetong of gerookte kinnebak, eigengemaakte runderlever met sappig pekelvlees, teveel om op te noemen.


Italiaanse vleeswaren

Wij importeren diverse soorten Italiaanse worstsoorten rechtstreeks uit Italië van de Negroni producent.

  • Mortadella met pistache
  • Salami Milano
  • Salami Napoli
  • Coppa nostrama
  • Parmaham
  • Spianata Romana
  • San Daniele (iets gezoete, droge ham)
  • Cacciatore
  • Sopressa
Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa 11.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m

Zuurkoolstamppot & -koeken
Maak van een restje zuurkoolstamppot heerlijke zuurkoolkoeken met appel en walnoot! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_zuurkoolstamppot___-_koeken
bereidingstijd 30 min